Giv slip på det gamle – for at få plads til det nye

img_0632Vil du have nogle nye ting ind i dit liv, men føler du, at du har svært ved at komme derhen – er det måske fordi, du har behov for at sige farvel til noget. Det er faktisk helt fantastisk at gøre det 🙂

Jeg vil give dig et eksempel fra mig selv. Jeg har arbejdet med at manifestere nogle ting her på det sidste, og der drejer det sig også om, at slippe nogle gamle historier – noget der blokerer for din manifestation, men i det hele taget også for, at have det godt.

læs mere…

Gør noget der er grænseoverskridende

svaneJeg bryder grænser i øjeblikket – og det er helt fantastisk. Jeg er begyndt at synge og jeg som aldrig har sunget før, fordi jeg har fået at vide, at jeg ikke kunne synge.
Du har sikkert lige som jeg, fået at vide at der var noget du absolut ikke skulle gøre, det kunne være at synge, at skrive eller at blive til det, du går og drømmer om. Grunden til at jeg ikke har sunget, var fordi jeg i nogle af de første klasser i skolen, prøvede at blive optaget i skole sangkoret. Det kunne jeg ikke, fordi jeg ikke var god nok – fik jeg at vide. Det har holdt mig tilbage i alle årene, men tænk hvis den person der sagde det tog fejl, hvad der tit sker.
læs mere…

Kom ud af din komfortzone

Har du nogensinde prøvet at komme ud af din komfortzone – det har jeg prøvet mange gange. I går kom jeg ud af den rent fysisk med en tur i en vindtunnel, noget jeg aldrig ville have gjort, hvis min søn ikke havde foræret mig et gavekort. Det var en fantastisk oplevelse og jeg er glad for at jeg gjorde det, selvom jeg havde sommerfugle i maven.

Har du noget du rigtig gerne vil, men ikke har turdet det – måske fordi du tænker “at det kan jeg da ikke” eller fordi det er noget du aldrig har gjort før og måske er lidt grænseoverskridende. Tag det første skridt ud i det ukendte og gør det, du vil ikke fortryde, men i stedet for føle “yes” jeg gjorde det. Ros dig selv og vær parat til at tage det næste skridt.

Har du dig selv med?

IMG_0613Jeg ved ikke om du kender det, men jeg har det sådan, at ind i mellem bobler jeg af energi og masser af kreative tanker, alt sammen omkring noget jeg gerne vil gøre eller lave. Når det kommer til stykket og jeg skal i gang, har jeg svært ved at vælge og går derfor helt i stå.

Jeg har tænkt lidt over hvorfor det er sådan, og er kommet frem til, at det er fordi jeg ikke har mig selv helt med. Jeg har ikke været inde og mærke mig selv og spurgt, hvad jeg inderst inde har lyst til, men har været i hovedet.

læs mere…

Hvor stresset er du lige nu?

IMG_1237Stress er en folkesygdom, faktisk har vi næsten alle sammen stress i en eller anden form – også selvom det ikke altid føles sådan. Kroppen er meget fintfølende og bliver påvirket af dine tanker og følelser, og i det hele taget hvordan du har det. Har du tendens til at tage alt ind, at lægge verden på dine skuldre, så vil du føle dig meget tung og meget stresset.
Du tager måske også ansvar for, hvordan andre mennesker har det og det kan gøre dig endnu mere stresset. I denne juletid er der stor sandsynlighed for, at du stresser rundt, fordi du gerne vil gøre dit bedste for andre.

læs mere…

Din indbydelse til nærvær

NIMG_0598ærvær er en betegnelse for at være til stede nu her i nuet, det er at se og fornemme, hvad der sker i og omkring dig, det er at føle tillid til, at du altid vil få svarene.
Nærvær kan opfattes på mange forskellige måder, men uanset hvordan du opfatter det, skal du tage det alvorligt. Nærvær kan vise dig den vej du skal, den kan give dig svar på de udfordringer eller spørgsmål du har, men kan også hjælpe dig til at have tillid til, at alt er godt og at du går den rigtige vej.
læs mere…

Lytter du til dit indre barn?

IMG_0852Dit indre barn er den inde i dig, som har oplevet rigtig mange ting – det er dig som lille, kan man sige. Når du lytter til dit indre barn vil det falde dig meget lettere, at spore dig ind på hvad der går og nager dig. Du er gennem hele dit liv, blevet påvirket i mange retninger, du har haft mange oplevelser og deraf mange følelser involveret.
Når du bliver udsat for noget, som ligner det du har prøvet før, siger dit indre barn stop og giver dig nogle følelser eller overbevisninger, som du har svært ved at kapere. Du reagerer lige, som du gjorde den gang du havde oplevelsen. Det kan gøre, at du har svært ved at opnå nogle af de ting, du gerne vil have eller gøre i dit liv. Du har en udfordring med at tage beslutningen eller ansvaret og trækker dig i stedet tilbage, til der hvor du var. læs mere…

Hvad kan du bruge kærlighed til?

sessioner2Min kærlighed i mit indre er udtryk for den jeg er, den udtrykker hvad der gør livet værd at leve. Kærligheden udtrykker alt. Har du kærligheden i dit indre og er kærligheden den ægte, vælter du ikke så let. Du ser kærligheden overalt, du åbner op, lyser og ser verden i et nyt perspektiv. Du vil blive overrasket over, hvor den fører dig hen og hvad den gør ved dig. Har du taget kærligheden ind i dit hjerte, så har du valgt at se dit liv gennem kærlighedens øjne og dit liv vil forandres.
læs mere…

Frihed – hvad betyder det for dig?

dreamstime_m_45413755-e1429553592620Er du en af dem, der føler dig fanget på den måde du lever dit liv og er i et job, fordi du er nødt til det, selvom det ikke har din store passion. Eller er du en af dem, der har taget valget om frihed til at være og gøre som du vil, som nyder livet, synes det er fantastisk og har stor passion, for det liv du lever og det arbejde du har.

Frihed er et ønske for mange. Vi har alle mulighed for at få det, men det kræver, at du tager nogle valg. At vælge frihed er for mange en meget stor barriere, der skal læs mere…

Får du renset ud i dine gamle historier?

13Skal jeg det, tænker du måske – men det er vigtigt at få gjort det ind i mellem. Du bliver påvirket af dine gamle historier og de tanker og følelser, du har. Det er dem, der styrer hele dit liv – derfor er det vigtigt.

Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv gennem de sidste mange år, men derfor er der stadig noget, der skal kigges på. Jeg kigger på det når det kommer op, hvis jeg har tid – ellers skubber jeg det væk og tænker, det må jeg kigge på en anden gang. læs mere…