Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger SusanneDucinius’s hjemmeside, accepterer du denne cookies- og privatlivspolitik.

Oversigt

  1. Ejeroplysninger
    2. Hvad er cookies?
    3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
    4. Formål med cookies på vores website
    5. Google Analytics
    6. Annoncenetværk
    7. Abonnementsservice
    8. Brug af personoplysninger
  2. Ejeroplysninger

In2care/Susanne Ducinius
CVR: 19493539
mobil 28 19 45 76 mail: info@susanneducinius.dk

  1. Hvad er cookies 

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Næsten alle websites bruger cookies i dag. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

  1. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

cookieshåndtering

  1. Formål med cookies på mit website
  • Teknisk funktionalitet, så websitet kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så jeg ved hvor mange, der besøger min side og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så systemet kan vise dig de annoncer, det tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises. Siden anvender cookies fra tredjeparter, der har adgang til pågældende cookies, f.eks. Facebook.

Se evt.  Automatisk opdatering af cookiesoversigt

  1. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: Google værktøj

  1. Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk: Google AdSense og Facebook

  1. Abonnementsservice

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, gemmer jeg din email-adresse. Du kan altid afmelde dit abonnement igen. Når du opsiger dit abonnement, slettes oplysningerne om dig.

  1. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af mine produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos SusanneDucinius, skal du rette henvendelse på info@susanneducinius.dk eller telefon 28 19 45 76. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang og sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysningerne håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Jeg kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i min behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Jeg forbeholder mig derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør jeg det, retter jeg selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver jeg dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.