Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/susanneducinius.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

img_0632Vil du have nogle nye ting ind i dit liv, men føler du, at du har svært ved at komme derhen – er det måske fordi, du har behov for at sige farvel til noget. Det er faktisk helt fantastisk at gøre det 🙂

Jeg vil give dig et eksempel fra mig selv. Jeg har arbejdet med at manifestere nogle ting her på det sidste, og der drejer det sig også om, at slippe nogle gamle historier – noget der blokerer for din manifestation, men i det hele taget også for, at have det godt.

I går valgte jeg at skrive et brev til mig selv, et brev hvor jeg tog afsked med alt det, der bremsede mig i at nå mine mål, som er kommet af de mange oplevelser, jeg har haft i mit liv.

Da jeg satte mig ned og begyndte at skrive, kom alle de mange følelser op i mig, følelser som jeg havde haft gennem mit liv. Jeg måtte stoppe med at skrive mit brev, i stedet valgte jeg at være i disse følelser, acceptere dem, rumme dem, tilgive mig selv og andre, der måtte være involveret – for til sidst at slippe dem helt.

Det var en fantastisk oplevelse at gøre det. Det gav mig en lethed i min krop, en følelse af velvære og da jeg skrev mit brev færdigt, med alle de negative oplevelser, negative følelser osv. som jeg har haft, havde jeg sluppet det hele – fantastisk.

Du kan også vælge at skrive det hele ned og derefter brænde det ved en form for ceremoni, hvor du accepterer det hele og slipper det. Det kan godt betale sig at gøre dette ind i mellem.

Denne øvelse bliver en del af den gyldne bog, som jeg er i fuld gang med at lave. Det bliver en e-bog med masser af øvelser, teknikker men også konkret viden omkring, hvordan du kan få det bedre.

Jeg har samlet mange teknikker sammen og har udvalgt nogle, som er meget effektive at bruge, for hurtigt at få bugt med alle de gamle historier, der styrer hvordan du har det.

E-bogen får du når den er færdig, og når du skriver dig op til mit nyhedsbrev, hvor der også er gode tilbud,fif og mange andre gode ting.

Du kan tilmelde dig her: https://susanneducinius.dk/nyhedsbrev/ Indtil min gyldne bog er færdig, får du ovenikøbet et gratis mini kursus på 3 moduler