Frygt

Vælger du ud fra frygt eller bruger du din mavefornemmelse?

Livet er et valg eller et stort tag selv bord, kan du måske sige. Har du et åbent sind og ser muligheder i stedet for begrænsninger, og er du villig til at tage ansvar for dig selv, kan du forme din tilværelse, til det du ønsker for dig selv og din familie. Måske du skal have hjælp til at se mulighederne og have hjælp til at tage skridtene. Det kan også være du frygter, hvad dine nærmeste vil sige, hvis du pludselig vil noget andet, end hvad der er normen, der hvor du er nu.

Lytter du til dig selv og din mavefornemmelse, som fortæller dig, at der er noget mere til dig, at du kan gøre noget andet end du plejer. Hvad gør du så? Vælger du at gå med frygten eller vælger du din gode mavefornemmelse?

Jeg ser desværre tit, at mennesker der egentlig gerne vil noget andet med sit liv, ikke tør gøre det, fordi de frygter ikke at passe i den kasse, som de har været i det meste af deres liv. Kassen er tilpasset deres familie og venner, det er en maske, de har taget på, fordi de frygter at miste eller ikke høre til, hvis de pludselig går nye veje.

Er det sådan du har det, eller har du smidt din maske, for at følge dine inderste ønsker? Du er utrolig powerfuld, hvis du tør stå ved dig selv og vise, hvem du er. Jeg ved det er lettere sagt end gjort, men det kan lade sig gøre, hvis du virkelig vil det.

Min intention med dette skriv er, at få dig til at gå vejen og her mener jeg også network marketing vejen, for det er en fantastisk vej at gå. Lad være med at lade dig påvirke af dårlige oplevelser eller hvad andre siger om branchen. Hvis du mærker, at denne branche er for dig, fordi du elsker måden at arbejde på, elsker friheden eller hvad der ellers gør, at du har lyst til at arbejde med network marketing, så gør det til din vej.

Har du udfordringer med din sponsor, så søg længere op, der er altid nogen, der gerne vil hjælpe dig, det er det gode i network marketing. Du kan gøre det, hvis du virkelig gerne vil og her mener jeg inde fra din dybde, dit hjerte 🙂

Hav en fantastisk dag.

Vær autentisk i dit virke

At være autentisk er at vise, hvem du er inderst inde, at udtrykke dig fra hjertet og være i fred med dig selv. Du har rigtig mange gode egenskaber, det har vi alle, men det er ikke sikkert, du kender dem eller ved hvem du er. Du skal være stolt af, hvem du er i din kerne, men hvis du ikke ved, hvem du er, kan det være svært og gøre dig usikker.

At lære dig selv at kende er en vigtig ingrediens i et autentisk liv, men også i dit virke, hvor du vil tiltrække de mennesker, der harmonerer med dine værdier og det du udstråler. Har du derimod tillagt dig en maske for at tilpasse dig og gøre dig til noget, du ikke er, vil du tiltrække mennesker, du ikke harmonerer med. Det vil måske give succes på den korte bane, men på sigt vil det være en udfordring, hvis du vil arbejde ud fra hjertet.

Vi tillægger os alle masker gennem vores liv, fordi det er det letteste at tilpasse sig. På sigt vil det føles tomt indvendigt, jeg ved det fra mig selv. Jeg var nødt til at tilpasse mig allerede fra min tidlige barndom, fordi jeg ønskede at være en del af familien, hvad jo er naturligt nok. Jeg lukkede mig inde og blev den pæne pige, hvad fik mig til at føle, at jeg svigtede mig selv. Jeg kunne ikke sætte ord på det dengang, men efter jeg begyndte med min personlige udvikling, fandt jeg ud af hvor smertefuldt det egentlig var.

Jeg er ikke et enkeltstående tilfælde, sådan er det for de fleste af os. Det gør også, at du vil have en udfordring med, at komme på den rigtige hylde i dit arbejdsliv. Hvis du tilpasser dig, hvad andre synes du er eller skal, vil du have en udfordring med at have passion og samtidig arbejde ud fra din indre kerne. I network marketing vil du følge din sponsor uden at lytte til dig selv, måske det er derfor mange opgiver deres forretning.

Er du autentisk og arbejder ud fra dit hjerte, vil du vide at du gør det rigtige og tiltrækker de rigtige mennesker. Du vil føle større glæde og passion, desuden vil dem du tiltrækker vide, hvad de får når de går med i dit netværk. Du vil også arbejde på den rigtige måde for dig, for vi er jo ikke alle ens og kan arbejde på den samme måde. Jeg ved firmaet har nogle retningslinjer og det har netværket også, som du er en del af, men alle kan ikke det samme og det skal de heller ikke, i hvert fald ikke i min optik.

Lær dig selv at kende, skræl alle maskerne væk og vær autentisk. Det betaler sig og vil gøre din network marketing forretning mere troværdig, mere succesfuld men også give dig større glæde

 

Tag ansvar for dit virke

Tager du ansvar for dit virke?

Jeg har været selvstændig i mange år, både i traditionel virksomhed og i network marketing branchen. Jeg har set lidt af hvert, blandt andet, at fungerer det ikke som du ønsker det, er det let at ligge ansvaret over på en anden. Det er jo aldrig din egen skyld 😉

Jeg ved det er lidt provokerende at skrive sådan, men førend du lukker ned eller begynder at overfalde mig, så læs videre hvad jeg mener med det 🙂 Jeg er ikke ude på at sige, at du ikke er god nok eller at omstændighederne omkring dig ingen indflydelse har, for selvfølgelig vil du blive påvirket af livet, af dem du omgiver dig med og arbejder sammen med, det er ganske naturligt.

Det jeg mener er, at du må tage ansvar, hvis noget går skævt i din forretning. Du er måske gået i stå og har svært ved at komme videre. Der skal du standse op og finde ud af, hvad årsagen er til det. Det kan være din passion er forsvundet, måske fordi du ikke føler, at du får den hjælp af din sponsor, som du havde forventet. Det kan også være, at du har svært ved at forholde dig til de produkter eller ydelser, som du markedsfører, måske firmaet ikke er det rigtige. Der kan være rigtig mange forklaringer på, hvad årsagen er til at din forretning ikke kører, som du havde forventet.

Find ud af hvad det drejer sig om, tag en god snak med din sponsor, for måske at lægge en ny plan, hvis det er det, der skal til. Du skal også kigge indad, har du handlet på de ting, du har fået at vide af din sponsor? Har du sat dig ind i forretningsmodellen og produkterne, så du ved, hvad du har med at gøre? Har du nogle blokeringer, noget du ikke tør eller er forretningen bare ikke dig?

Du skal gøre op med dig selv, hvad det hele handler om. Du skal være ærlig over for dig selv, har du hjertet med eller er du gået i gang med forretningen og firmaet, fordi du fik at vide, at du hurtigt kunne blive rig eller fordi du gjorde en ven en tjeneste?

At arbejde med network marketing er en livsstil, hvor alle har lige store muligheder for at hjælpe andre mennesker, samtidig med at de tjener penge. Det er dig, der skal tage ansvaret for, at du får den succes, som du håber på, men også at tage ansvar for, at du stopper op og mærker ind i dig selv, hvis det ikke går som du ønsker. Du skal handle på det, du mærker er det rigtige for dig, men også få kigget på de blokeringer du har i din underbevidsthed, som tit blokerer for de handlinger som er nødvendige for succes.

Tag nu ansvar for dig selv og din forretning, du vil ikke fortryde det. Den kan give dig så meget, både frihed, god økonomi, fantastiske venskaber og skønne rejser. Er firmaet ikke det rigtige, så skift til et andet, hvor dit værdisæt matcher.

Du må have en fantastisk dag og god vind i sejlene