Hvordan ser din perfekte dag ud?

Har du nogensinde tænkt på, hvordan din perfekte dag ville se ud, hvis du helt selv kunne bestemme? Det har jeg. Jeg har faktisk lavet en beskrivelse af min perfekte dag samt lavet et visionboard af denne dag, for det er vigtigt for mig, at kunne visualisere, hvad det er jeg drømmer om.

læs mere…

Har du taget et valg?

Spørger du nogensinde dig selv om, hvor du er på vej hen – hvis alt stod dig frit for? Hvad vil du elske at lave, hvor vil du være og hvem vil du være sammen med? Efter min mening kan alt lade sig gøre, det er kun et spørgsmål om at vælge det. Måske det lyder lidt for “sjovt” men jeg mener det alvorligt.

læs mere…

Kærlighed er mange ting

I dag er det Valentins dag – og forøvrigt også min bryllupsdag 🙂 – så hvad er mere naturligt, end at snakke om kærlighed.

Kærlighed i alle afskygninger er smukt, det er givende og det kan gøre en verden til forskel for dig, men også for dem, som du sender kærlighed til. Hvad er kærlighed? Kærlighed er mange ting. Det kan være kærlighed til din partner, dine børn, din familie og venner osv., men det kan også være kærlighed til dig selv. læs mere…

Hvordan har du det med nydelse og taknemmelighed?

Hvor er det et fantastisk vejr i dag, solen skinner, fuglene pipper og det føles som om, foråret snart er på vej. Sådan er det i hvert fald at sidde på mit kontor/klinik og kigge ud

Jeg tænker her, at det er med at nyde hver dag og få det fulde udbytte ud af dagen. Jeg er taknemmelig for hver en lille ting der sker, som gør mig glad. Jeg ser det positive i det meste, selvom vi burde se det i alt, for sker der dårlige ting, er det måske fordi, der er noget vi skal lære af det.

læs mere…

Giv slip på det gamle – for at få plads til det nye

img_0632Vil du have nogle nye ting ind i dit liv, men føler du, at du har svært ved at komme derhen – er det måske fordi, du har behov for at sige farvel til noget. Det er faktisk helt fantastisk at gøre det 🙂

Jeg vil give dig et eksempel fra mig selv. Jeg har arbejdet med at manifestere nogle ting her på det sidste, og der drejer det sig også om, at slippe nogle gamle historier – noget der blokerer for din manifestation, men i det hele taget også for, at have det godt.

læs mere…

Gør noget der er grænseoverskridende

svaneJeg bryder grænser i øjeblikket – og det er helt fantastisk. Jeg er begyndt at synge og jeg som aldrig har sunget før, fordi jeg har fået at vide, at jeg ikke kunne synge.
Du har sikkert lige som jeg, fået at vide at der var noget du absolut ikke skulle gøre, det kunne være at synge, at skrive eller at blive til det, du går og drømmer om. Grunden til at jeg ikke har sunget, var fordi jeg i nogle af de første klasser i skolen, prøvede at blive optaget i skole sangkoret. Det kunne jeg ikke, fordi jeg ikke var god nok – fik jeg at vide. Det har holdt mig tilbage i alle årene, men tænk hvis den person der sagde det tog fejl, hvad der tit sker.
læs mere…

Kom ud af din komfortzone

Har du nogensinde prøvet at komme ud af din komfortzone – det har jeg prøvet mange gange. I går kom jeg ud af den rent fysisk med en tur i en vindtunnel, noget jeg aldrig ville have gjort, hvis min søn ikke havde foræret mig et gavekort. Det var en fantastisk oplevelse og jeg er glad for at jeg gjorde det, selvom jeg havde sommerfugle i maven.

Har du noget du rigtig gerne vil, men ikke har turdet det – måske fordi du tænker “at det kan jeg da ikke” eller fordi det er noget du aldrig har gjort før og måske er lidt grænseoverskridende. Tag det første skridt ud i det ukendte og gør det, du vil ikke fortryde, men i stedet for føle “yes” jeg gjorde det. Ros dig selv og vær parat til at tage det næste skridt.

Har du dig selv med?

IMG_0613Jeg ved ikke om du kender det, men jeg har det sådan, at ind i mellem bobler jeg af energi og masser af kreative tanker, alt sammen omkring noget jeg gerne vil gøre eller lave. Når det kommer til stykket og jeg skal i gang, har jeg svært ved at vælge og går derfor helt i stå.

Jeg har tænkt lidt over hvorfor det er sådan, og er kommet frem til, at det er fordi jeg ikke har mig selv helt med. Jeg har ikke været inde og mærke mig selv og spurgt, hvad jeg inderst inde har lyst til, men har været i hovedet.

læs mere…

Hvor stresset er du lige nu?

IMG_1237Stress er en folkesygdom, faktisk har vi næsten alle sammen stress i en eller anden form – også selvom det ikke altid føles sådan. Kroppen er meget fintfølende og bliver påvirket af dine tanker og følelser, og i det hele taget hvordan du har det. Har du tendens til at tage alt ind, at lægge verden på dine skuldre, så vil du føle dig meget tung og meget stresset.
Du tager måske også ansvar for, hvordan andre mennesker har det og det kan gøre dig endnu mere stresset. I denne juletid er der stor sandsynlighed for, at du stresser rundt, fordi du gerne vil gøre dit bedste for andre.

læs mere…

Din indbydelse til nærvær

NIMG_0598ærvær er en betegnelse for at være til stede nu her i nuet, det er at se og fornemme, hvad der sker i og omkring dig, det er at føle tillid til, at du altid vil få svarene.
Nærvær kan opfattes på mange forskellige måder, men uanset hvordan du opfatter det, skal du tage det alvorligt. Nærvær kan vise dig den vej du skal, den kan give dig svar på de udfordringer eller spørgsmål du har, men kan også hjælpe dig til at have tillid til, at alt er godt og at du går den rigtige vej.
læs mere…