Hvad er det der gør, at du arbejder med network marketing? Er det friheden, pengene, at hjælpe andre eller hvad er årsagen til at du gik ind i network marketing?

Har du fået indfriet dine forventninger, eller sidder du og er lidt mellemfornøjet eller frustreret over, at du endnu ikke er lykkes med, at opnå de drømme du havde, da du startede op?

Ting tager tid og det gør det også, at få opbygget en god network marketing forretning og tålmodighed er ikke altid det letteste – det ved jeg fra mig selv 🙂 Det er også vigtigt at komme godt fra start og med det mener jeg, at du har gjort dig klart, hvad det er der skal til for at lykkes.

Har du fundet det rigtige firma, som matcher dit værdisæt og har du en god kemi med din sponsor og upline – begge dele er i min optik vigtige for et godt resultat. Det er også vigtigt, at du får den rigtige oplæring af din upline og du bliver taget i hånden, også hvis du får nogle af de nederlag, som sjældent kan undgås.

Jeg ser desværre tit, at mange bliver overladt til sig selv, når det hele ikke lige går efter planen. Sponsor er videre mod nye horisonter og med andre, hvor det hele kører bedre for. Du sidder tilbage og føler dig svigtet eller tænker, jeg er ikke god nok til dette. Det giver frustrationer og gør, at du måske holder op og tror at network marketing ikke er noget for dig, og gør at du har et dårligt indtryk af branchen.

Jeg synes det er lidt uheldigt, for du har også selv et ansvar for at lykkes 🙂 Mange tror at det er deres sponsor, der skal opbygge deres forretning, men det er det ikke – det er dig med din sponsors hjælp. En sponsors pligt er at tage hånd om dig og vise dig vejen, men din pligt er at tage de skridt, der skal til. Tager du ikke ansvar for din egen forretning, er du ikke vedholdende og går til den med et positivt sind, vil det ikke lykkes for dig, uanset hvad din sponsor gør og hvilket firma, du har valgt at arbejde med.

Du skal ind og spørge dig selv, hvad handler dette om og hvorfor gør du ikke det, der skal til for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Der kan være mange årsager til, at du ikke lykkes med din forretning. Du har måske valgt det forkerte koncept eller måde at arbejde på. Med det mener jeg, at i nogle netværk bliver der kørt på en bestemt måde, som alle skal følge uden undtagelse, ellers får de ikke hjælp. Det kan også være, at du har været i network marketing branchen før og haft en uheldig oplevelse, det gør at i din underbevidsthed ligger der nogle blokeringer, som gør at du ikke kan lykkes. Dit hvorfor er måske heller ikke stærkt nok eller du har svært ved at stå fast i dig selv, når uvejret raser omkring dig. Det kan være venner og familie, der siger mange negative ting omkring branchen, det gør de i bedste mening for at beskytte dig.

Hvis du har viljen, lysten og tager ansvar, er network marketing branchen en fantastisk branche. Du skal være modig, vise din power men også lytte til dig selv og dit værdisæt, gør du det, vil du få den succes, hvad succes så end er for dig.

Hav en fantastisk dag og god vind i sejlene