du er mesteren i dit eget livER du mesteren i dit eget liv – eller lader du andre tage føringen. Det er et spørgsmål, jeg har stillet mig selv flere gange, men har haft lagt det fra mig igen. Jeg har det oppe og vende i øjeblikket, da det er nu, jeg skal være mesteren i mit liv. Jeg ved, hvad der er det bedste for mig – hvis jeg ellers lytter til mig selv 🙂 og alligevel har jeg tilladt, at andre har trådt ind over mine grænser og har invaderet mig.

Jeg ved ikke om du har det på samme måde, det kan jeg næsten forestille mig, for det er ikke altid, vi er lige opmærksomme på det. Tit er det noget, du har ladet ske i gennem dit liv og det ligger i din underbevidsthed og det kan føre til, at du holder dig tilbage, selvom der egentlig er noget, du rigtig gerne vil opnå eller gøre.

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvad det er der holder dig tilbage? Det kan være på mange områder af dit liv, men der er måske et bestemt område, hvor du er bange for at tage skridtet til at være dig og her mener jeg den autentiske dig 🙂 Det kan være du er bange for, at støde nogen fra dig hvis du er dig og står ved dig selv. Det har ikke noget med dig at gøre, hvis andre synes du er for meget, det har noget med dem at gøre, så lad være med at være bange for at stå i dit eget lys, som den du er. Hvis du støder nogen fra dig på grund af det, kan du være sikker på, at der vil åbne sig nye døre for dig, som måske er endnu mere givende.

Jeg er selv blevet opmærksom på, at det er nu jeg for alvor skal træde ud i lyset og vise hvem jeg er. Jeg har fået rigtig meget hjælp fra flere uventede kanter, faktisk har jeg haft det meste af dyreriget med, såsom sommerfugle, dræbersnegle, små insekter der invaderede mig, en død mus og mine dejlige katte, smukke fugle osv. Der har simpelthen været så mange sammenfald, virkelig fantastisk da jeg endelig forstod, hvad det drejede sig om. Jeg er sikker på at min kat Mischa er meget træt nu, hun har virkelig knoklet for, at jeg skulle forstå nogle ting – noget tog lidt tid, men nu er jeg fuldt opmærksom på hvad der sker 🙂

Har du nogensinde tænkt på, hvor meget hjælp du kan få, hvis du er opmærksom på, hvad der sker omkring dig? Universet er fantastisk til at vise os vejen, hvis vi er åben for hjælpen 🙂

Hav en dejlig dag ♥