Velkommen til magi og lette løsninger

 

Jeg er til lethed og gode genveje!

Jeg er til lethed og gode genveje, da det for mig er vigtigt, at kunne komme til et mål på en hurtig og let måde. Målet kan være mange ting, måske føle mere glæde og kærlighed i dit liv. Det kan også være en god økonomi eller frihed til at være dig og arbejde på en nærende måde – tilpasset dig og din familie.

Hvordan er det med dig, er du til det lette eller vil du hellere gå den lidt længere og mere knoklende vej? Vi er alle forskellige og det er jo fantastisk, men er du til det lette og nærende – og stadig udfordrende – da vil olierne fra doTERRA være en del af løsningen for dig på flere måder.

Dermed ikke sagt at du slipper for at handle, at du undgår smerte og andre udfordringer, for det vil der også komme. Det er uanset om det er en mere autentisk og kærlig dig, eller om det er et virke, du skal have i gang. Det hele hænger sammen, når du er selvstændig eller påtænker at være det, for her vil du gennemgå en personlig udvikling, som kan medføre følelser, der skal transformeres – og her er olierne en god hjælp.

Det kan også være, at du er i gang med en selvudvikling, som du gerne vil have går lidt hurtigere, her kan du også bruge olierne med stor succes. Har du en følelse eller et traume, du gerne vil have forløst, da bruger du en olie for det. Olien vil få det, der ligger til grund for det, op til overfladen og her kan du forløse den.

Olierne kan bruges til rigtig mange ting. Du kan bruge dem til rengøring, til din sundhed, til din personlige pleje, til dit hjemme apotek og meget mere. Du kan også gøre en forretning ud af det, det er helt dit valg. Du kan købe olierne til en rabatpris på 25 %, hvad enten du er kunde eller vil gøre en forretning ud af det. Det kræver kun at du melder dig ind enten gratis eller for et mindre gebyr.

Samtidig er du velkommen til at modtage et produktkatalog på dansk, en e-bog fra min mentor Christine Eilvig omkring det følelsesmæssige ved olierne og sidst min egen e-bog 10 tips til succes i network marketing, hvis du har interesse i forretningen. Det er helt gratis og uden forpligtelser. Du kan hente dem her på siden.

Vil du være en del af de magiske olier enten som kunde eller som bygger, er du velkommen til at kontakte mig. Lige nu er der en fantastisk bonus, hvis du melder dig ind uanset om det er kunde eller bygger – du vil få Christine Eilvigs mentorforløb for 2019 med gratis, så længe du er indmeldt. Det er et fantastisk forløb, som du kan bruge til din personlige udvikling eller din forretning.

Jeg glæder mig til at inspirere dig med workshops, forløb, kurser og meget andet, som vil komme løbende. Du er også velkommen til at følge min Facebook side: mine magiske olier.

Velkomst magiske olier

Magi med essentielle olier

Download

10 tips til succes i Network Marketing

Download

Her kan du bestille doTERRA produkter

Produkt-Guide    Download