Find dit indre smil frem

 

Er du ved at være træt af, at være stresset,

at føle dig ked af det, at føle mindreværd, have mange bekymringer, føle dig låst fast i noget, du har svært ved at slippe ud af? Eller er det nu, du vil gøre en forskel for dig selv eller andre, men har brug for at blive den bedste udgave af dig selv først og har brug for hjælp til det?

Du kan hvad du vil og har fokus på. Du har valget og ansvaret for at ændre dit liv – og hvis du vil vide hvordan, kan du vælge at tage et forløb hos mig og starte på din fantastiske rejse.

Vil du i gang med din rejse eller proces

på en sikker og professionel måde, eller er du i gang, men har brug for hjælp – vil dette forløb være det helt rigtige for dig. Du ved der skal ske noget nyt, du føler at der i dit indre ligger noget og slumrer, men som du gerne vil have frem og du er klar til at gå i gang med et spændende og udfordrende arbejde.

Al begyndelse kan være svær,

men vil du være på sikker grund, når du skal skabe forandring i dit liv, er det vigtigt at du kan læne dig op af en, der har prøvet det hele selv, som har erfaringen og som er parat til at holde dig i hånden hele vejen – hvis det er det du ønsker. Jeg tilbyder dig min hjælp.

Dette forløb tager dig igennem en proces,

hvor du vil blive mindet om, at du rummer meget mere, end du lige går og tror. Du kan meget mere og tager du ansvaret for dig selv og din rejse, vil du komme meget langt ved at følge dette forløb, uanset hvem du er og hvor bange og usikker, du måtte føle dig.

Forløbet er et intensivt forløb,forløb

som giver dig et hurtig virkende resultater. Du vil blive guidet hele vejen, du vil få effektive redskaber, opgaver samt tre personlige sessioner på halvanden time hver med bl.a. dybdevirkende healing, coaching samt en opdatering af, hvad der sker lige nu i dit indre og hvad der er godt for dig at have fokus på.

Du vil blive ført hele vejen,

med udgangspunkt i der hvor du er, når du starter hos mig. Du vil føle dig tryg og i gode hænder, når du tager dine skridt ud på en fantastisk rejse, som vil hjælpe dig til at finde ud af hvem du er, til at få mere glæde, kærlighed og fred i dit liv – eller hvad det er du ellers søger.

Redskaberne er individuelt tilpasset dig,

alle er meget effektive. Du vil få en healende meditation og visualisering, så du kan arbejde derhjemme mellem sessionerne, som du skal komme til med en 8-10 dages mellemrum. Desuden vil det være en god ide, at købe en lille notesbog, hvor du kan skrive alle dine tanker og følelser mm ned. Det vil hjælpe dig på din rejse.

Dette er et effektivt forløb til dig,

som vil videre og ikke lade sig nøje med et liv, der er ok – men vil have et fantastisk liv, hvor du er hovedpersonen og hvor du selv tager dine valg. Du kommer i balance, føler mere energi og overskud samt har tillid til, at du er værd at elske og hvor du føler glæden, som en naturlig del af dig og din hverdag.

Du bestemmer selv,

hvor langt dette forløb skal føre dig, du har ansvaret og følger du min vejledning, vil du komme vidt omkring. Dit indre smil skal være en naturlig del af dig. Læs mere omkring hvordan jeg arbejder ved sessionerne https://susanneducinius.dk/saadan-arbejder-jeg/

Ses vi 🙂

⇐ home