Jeg har arbejdet on/off med Network Marketing siden 1994 og det har været en vej belagt med succes, gode oplevelser men også med mange udfordringer og nedture. Denne branche er en fantastisk branche, som bliver mere og mere udbredt – forståeligt nok, da det giver en virksomhed med gode produkter en mulighed for, at få markedsført deres produkter på den mest optimale måde.

Der er desværre også mange brodne kar i denne branche, som i enhver anden branche, og her tænker jeg både firmaer men også personer, der lover guld og grønne skove – uden at røre en finger, eller at du skal investere mange penge, for at få et godt resultat. Helt logisk fungerer det jo ikke sådan, der skal arbejdes for at opnå et resultat, som i enhver anden branche, men du skal også have hjertet med, for at opnå den mest stabile forretning på længere sigt. Det er i hvert fald min erfaring.

Jeg har oprettet denne side, fordi jeg ud fra mit perspektiv vil inspirere til at arbejde med Network Marketing ud fra hjertet og med kærlighed til produktet, firmaet og branchen. Jeg vil vise nogle af de udfordringer, der kan være i branchen, samt hvad du kan gøre ved dem. Desuden vil jeg komme ind på personlig udvikling samt hvor vigtigt det er, at tage ansvar for din forretning, som er en stor del af at lykkes.

Denne side er lavet til dig, der arbejder med Network Marketing eller som har gjort det og som ønsker at arbejde ud fra hjertet. Måske du sidder fast og har svært ved at komme videre, eller du er holdt op, fordi du ikke kan følge med din upline. Det kan også være dig, der ikke føler dig set eller som har udfordringer personligt f.eks. med blokeringer. Er du nysgerrig omkring Network Marketing, men er ikke rigtig gået i gang endnu, fordi du ikke helt ved, hvordan denne branche fungerer, hvad du skal være opmærksom på osv, da vil du kunne hente information mm på denne side.

Jeg vil gøre opmærksom på, at Network Marketing branchen er en fantastisk branche med gode muligheder for alle, der vil tage ansvar for sig selv, sin forretning samt for balancen i sit liv. Elsker du at møde nye mennesker, have frihed til at vælge med hvem og hvor meget du vil arbejde, så kan branchen også være noget for dig. Jeg vil byde ind med min erfaring med branchen, med input som videoer, artikler mm omkring de udfordringer der kan være, teknikker til at løse dem samt udbyde kurser, foredrag og workshops mm, som er relevante i forhold til Network Marketing og personlig udvikling.

Jeg har også valgt at lave denne side neutral uden produkter og firmanavne, da jeg gerne vil inspirere alle uanset, hvilket firma du arbejder i. Det vigtigste for mig er, at branchen bliver en branche for alle, der vælger hjertets vej.

Denne side vil udvikle sig, hvorhen ved jeg endnu ikke, men jeg føler at jeg med denne side, kan bidrage med det, som jeg synes gør denne branche til noget fantastisk og som en mulighed for den der vil og har lyst til, at opnå en frihed og en balance mellem sit arbejdsliv og privatliv. God fornøjelse med siden og har du noget, du synes jeg skal tage op, er du velkommen til at kontakte mig.