Freedom for you

Freedom for you

Freedom for you er til dig, der er tiltrukket af frihed i dit virke, men også privat. Det hele hænger sammen, derfor giver dette forløb dig et godt fundament at starte ud fra.

Manifestere dine mål

Dette forløb vil give dig et indblik i, hvordan du manifesterer de mål, som du sætter dig. Samtidig vil du mærke en lethed i din krop, en begyndelse på noget nyt, da du lærer nye genveje til at skabe en bæredygtig virksomhed. Det skal være sjovt at være selvstændig, det skal ikke være knoklende. Er du selvstændig eller påtænker at blive det, er det nok fordi, du også sætter frihed højt, ellers var du nok blevet i “hamsterhjulet”

Skab genveje

At skabe genveje er det, der skal til, hvis du ønsker en nærende virksomhed, som samtidig giver dig frihed til at være dig, men også til at finde lette løsninger. Det kræver, at du er indstillet på at lytte til din intuition, til at få renset ud i din underbevidsthed samt at tage det universielle med, når du vil gå vejen til mere frihed.

Personlig udvikling

Personlig udvikling hvor du kommer i kontakt med dit nye selvbillede, slipper det gamle og alt der hører til af tanker, følelser og overbevisninger, der ikke tjener dig mere, vil give dig et liv i mere glæde, kærlighed og en dyb indre fred. Er du samtidig villig til at være autentisk, at stå stærkt i dig selv og at arbejde ud fra din genizone, da vil vejen være lettere for dig, selvom det godt kan virke udfordrende i perioder.

Redskaber til forandring

Jeg vil give dig nogle redskaber til at skabe forandringer både i dig selv og din virksomhed, som vil gøre en stor forskel for dig, hvis du går seriøst ind i opgaven. Når du får renset ud i dit indre, samtidig med at du rydder ud i det ydre, vil hele din krop takke dig for det, da det har indflydelse på meget i dit liv.

Introvideo

Dette forløb indeholder en intro video, hvor du får lidt baggrundsviden omkring forløbet, men hvor du også skal sætte en intention omkring, hvad det er du vil have ud af forløbet. Dette forløb er for alle, der ønsker at gå nye veje i deres virksomhed og det uanset, om det er i network marketing branchen eller det er en traditionel virksomhed, du har. Er du endnu ikke kommet i gang med en virksomhed, men påtænker at gå i gang, vil dette forløb også være noget for dig.

Moduler og arbejdsbog

Du får fem korte moduler på video, samtidig får du en arbejdsbog med mange opgaver i, som gør du lærer dig selv bedre at kende, men også får muligheden for, at gå nye veje i din virksomhed. Desuden vil du få en lydfil med visualisering af dit mål, samt en bonus video med en teknik til at komme i kontakt med din underbevidsthed, for at kunne fjerne dine begrænsende overbevisninger mm. Teknikken kan også bruges til at gå i dybden med evt. smerter, da det hele hænger sammen.

Modul 1

Modul 1 handler om målsætninger og hvordan du sætter det rigtige mål. Du kommer også forbi dine værdier, dit gamle selvbillede og hvad det er du går og siger/tænker om dig selv mm. Du vil også få viden omkring, hvad der skal til for at manifestere og hvem du er, uden den maske som mange tager på i forskellige sammenhænge.

Modul 2

Modul 2 vil du få viden om underbevidstheden, hvor stor indflydelse den har på dit liv. Du vil skulle arbejde med overbevisninger, mønstre, tanker, følelser og afhængigheder. Du vil lære, at komme i dybden med disse og lære at slippe det, der ikke længere nærer dig. Du skal ind og spørge kroppen til råds og lære at være i dine følelser uden at lægge låg på.

Modul 3

Modul 3 drejer sig om dit nye selvbillide, men også med visualisering og bekræftelser. Du skal være i din genizone og arbejde ud fra den, men også uddelegere det, der dræner dig. Dit nye selvbillede er vigtigt, da det skaber den, du er, når du har nået dit mål. Passion og følelser skal med i det hele.

Modul 4

Modul 4 handler om planlægning, disiplin og at handle. Hvad er det vigtigste i din virksomhed, hvor meget vil du arbejde og hvad er det med selvsabotage og overspringshandlinger. Gode morgenrutiner er vigtige for at komme godt i gang med dagen. Hvad er gode morgenrutiner for dig og hvordan får du det hele til at hænge sammen.

Modul 5

Modul 5 fortæller om hvad der skal til for at modtage din manifestation. Der skal være plads til at modtage, samtidig med skal du også arbejde med din tillid og tro samt energier og vibrationer. Alt hvad der er drænende skal væk og det gælder overalt, lidt af en opgave der skal løses der. Modulet handler også om overgivelse samt selvtillid og selvværd samt at kunne give slip på bla kontrollen.

Basisforløb

Dette forløb er et basisforløb, som er rigtig godt at starte ud med, hvis du vil gå nye veje samtidig med, at du slipper bekymringerne og får mere frihed – også til at være dig. Jeg har gjort det så enkelt for dig som muligt og det hele er let at gå til. Du kan tage forløbet flere gange, da du hele tiden udvikler dig og nye mål samt nyt selvbillede kommer til.

Du vil få tilsendt det hele med det samme, men det er vigtigt, at du bruger tid for at gå i dybden med opgaverne. På sigt bliver der oprettet en lukket Facebook gruppe, hvor du bliver lukket ind og kan sparre med ligesindede. Jeg vil også deltage der på lige fod med jer alle.

I dette forløb får du et intro modul samt 5 moduler, en arbejdsbog med masser af opgaver samt en lydfil med visualisering og til sidst en video med en teknik, der let får dig i kontakt med underbevidstheden og hvor du kan give slip på det, der ikke længere nærer dig af gamle overbevisninger, tanker, følelser men også eventuelle smerter.

Pris og betaling

Prisen er kun 1.500 kr. ekskl. moms. Hvis du ønsker at dele det i 3 rater, kan du også det. Ved tilmelding til rater betaler du 525 kr. ekskl. moms og de to følgende måneder det samme. Ved ratebetaling er der binding.

Du kan indbetale til bankkonto Nordea   2670 7559766628 eller Mobile Pay 28194576

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på info@susanneducinius.dk, så vil jeg besvare dem.