Vælger du ud fra frygt eller bruger du din mavefornemmelse?

Livet er et valg eller et stort tag selv bord, kan du måske sige. Har du et åbent sind og ser muligheder i stedet for begrænsninger, og er du villig til at tage ansvar for dig selv, kan du forme din tilværelse, til det du ønsker for dig selv og din familie. Måske du skal have hjælp til at se mulighederne og have hjælp til at tage skridtene. Det kan også være du frygter, hvad dine nærmeste vil sige, hvis du pludselig vil noget andet, end hvad der er normen, der hvor du er nu.

Lytter du til dig selv og din mavefornemmelse, som fortæller dig, at der er noget mere til dig, at du kan gøre noget andet end du plejer. Hvad gør du så? Vælger du at gå med frygten eller vælger du din gode mavefornemmelse?

Jeg ser desværre tit, at mennesker der egentlig gerne vil noget andet med sit liv, ikke tør gøre det, fordi de frygter ikke at passe i den kasse, som de har været i det meste af deres liv. Kassen er tilpasset deres familie og venner, det er en maske, de har taget på, fordi de frygter at miste eller ikke høre til, hvis de pludselig går nye veje.

Er det sådan du har det, eller har du smidt din maske, for at følge dine inderste ønsker? Du er utrolig powerfuld, hvis du tør stå ved dig selv og vise, hvem du er. Jeg ved det er lettere sagt end gjort, men det kan lade sig gøre, hvis du virkelig vil det.

Min intention med dette skriv er, at få dig til at gå vejen og her mener jeg også network marketing vejen, for det er en fantastisk vej at gå. Lad være med at lade dig påvirke af dårlige oplevelser eller hvad andre siger om branchen. Hvis du mærker, at denne branche er for dig, fordi du elsker måden at arbejde på, elsker friheden eller hvad der ellers gør, at du har lyst til at arbejde med network marketing, så gør det til din vej.

Har du udfordringer med din sponsor, så søg længere op, der er altid nogen, der gerne vil hjælpe dig, det er det gode i network marketing. Du kan gøre det, hvis du virkelig gerne vil og her mener jeg inde fra din dybde, dit hjerte 🙂

Hav en fantastisk dag.