Jeg kender det fra mig selv, det er noget jeg har gjort i mange år – og gør det stadig ind i mellem. Det føles nogle gange som det letteste at gøre, men hvad vinder du ved det? Du kan gemme dig lidt mere, men samtidig er der en lille stemme inden i dig, der gør dig opmærksom på, at på denne måde når du ikke det, du ønsker dig – uanset hvad du går efter 🙂

Det hele er et spørgsmål om at tage et valg, noget du gør mange gange om dagen. De fleste valg er nemme, det er hverdagsting, men nogle valg kan have en stor konsekvens for din lykke, din glæde og det du drømmer om.

Hvem er det du gemmer dig for og hvad vil der ske, hvis du vælger at tage ansvar og stikke næsen frem? Du kan gemme dig for dig selv, for du føler måske ikke, du har fortjent at få dine drømme opfyldt. Du kan også gemme dig, fordi du er bange for, hvad dine nærmeste vil sige og om du passer ind i den kasse, hvor du er lige nu. Du kan også være bange for forandring, for det ukendte og for om du er god nok.

Jeg har selv i mange år ikke følt mig god nok og været bange for at komme frem i lyset. Det har været lettere at gemme mig, men der er ikke særlig rart at være i skjul, fordi jeg følte at mit liv ikke var det, jeg drømte om. Jeg gider ikke gemme mig mere, jeg er parat til at tage ansvar for mig selv, mit liv og mit virke. Jeg stikker næsen frem og selvom det ind i mellem kan give nogle hak i tuden, ved jeg, at jeg gør det rigtige.

Udfordringer og forkerte valg er noget vi alle kommer ud for, men er du i hjertet og følger din mavefornemmelse, vil du have lettere ved at tage ved lære og finde en løsning på dine udfordringer. Jeg har selv måtte sande det flere gange og lige nu, hvor jeg bor i et lille sommerhus på 28 m2, er jeg en del udfordret, men vælger at tage selvansvar og acceptere min situation. Det føles bedre i min mave, jeg har fået mere ro på og har tillid til at en løsning kommer til mig.

Det nytter ikke noget at gemme sig og gør du det, spørg dig selv hvad årsagen er til, at du gør det. Når du arbejder i din business, nytter det ikke noget, du gemmer dig. Du skal ud og lyse op, du skal ses og høres, kun på den måde kan du komme nærmere dine mål. Hvis du i hjertet ved, at det er det rigtige du arbejder med, står du stærkere også i modvind. Du skal tage ansvar for dig selv og det du føler er det rigtige, det er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv.

Der kan være meget modstand i dit indre, mod at komme frem i lyset. Det er gamle overbevisninger, der er lagret der. Dem kan du slippe på forskellige måder, jeg vil i mit næste opslag vise dig en effektiv måde, som du kan bruge på hvad som helst. Indtil da må du have en fantastisk dag 🙂

Du er velkommen til at dele mine opslag, hvis du skulle få lyst