Et positivt syn hjælper dig altid på vej – også i din network marketing forretning. Hvis du hele tiden har fokus på dine besværligheder i stedet for på, hvor du gerne vil hen, får du endnu flere besværligheder.

I network marketing kan alt ske, ligesom det kan i alle andre brancher, det er kun op til dig at vælge, med hvilke øjne du vil se det på. Har du hele tiden fokus på, hvad andre siger af negative ting, eller på alt det der kan gå galt, vil du have en udfordring med at få den succes, du går og drømmer om. Kommer der en besværlighed, kan du vælge at lytte til dig selv og stille spørgsmålet: hvad handler dette her om? Hvordan kan jeg ændre det til noget positivt?

Du lærer dig selv bedre at kende, hvis du går ind i en dialog med dig selv. Hvor bremser du dig selv eller hvor lader du andre bremse dig. Måske der ligger en frygt bag, nogle er bange for at fejle, andre er bange for at få succes. Du kan derfor sabotere dig selv, enten ved at fortælle dig selv, at du alligevel ikke dur til at arbejde med network marketing eller at de andre har ret, denne forretning er kun for de få.

Alle har lige muligheder i denne forretning, det er kun et spørgsmål om vedholdenhed, et positivt syn og at du gør det, der skal til for at få det, du går og drømmer om 🙂 En ting der vil være rigtig dumt at gøre er, at opgive førend du har givet det en reel chance i en længere periode, alt afhængig af hvor mange timer du bruger. Men vigtigt er også at du mærker den indre ild og at du lytter til dig selv undervejs.

Det næste stykke tid mens jeg flytter, vil der være lidt længere i mellem indlæggene her på siden, men jeg vender stærkt tilbage med fuld skrue snart igen. Jeg er ved at planlægge et webinar, men må lige se hvordan internet forbindelsen er, når jeg kommer i sommerhus.

Hav en fantastisk dag og hav fokus på dine drømme fra hjertet