Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/susanneducinius.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

IMG_1237Stress er en folkesygdom, faktisk har vi næsten alle sammen stress i en eller anden form – også selvom det ikke altid føles sådan. Kroppen er meget fintfølende og bliver påvirket af dine tanker og følelser, og i det hele taget hvordan du har det. Har du tendens til at tage alt ind, at lægge verden på dine skuldre, så vil du føle dig meget tung og meget stresset.
Du tager måske også ansvar for, hvordan andre mennesker har det og det kan gøre dig endnu mere stresset. I denne juletid er der stor sandsynlighed for, at du stresser rundt, fordi du gerne vil gøre dit bedste for andre.

Julen skal være så perfekt som muligt, dine gaver skal ramme plet og der er ingen, der skal kunne sætte en finger på dit hjem. Det giver meget stress og det kan din krop ikke lide. Den siger fra, ved at du selvfølgelig mærker stressen, men den kan også give dig smerter, sygdom og få dig til at føle dig som en karklud, der ingen overskud har.
Julen er en glædens tid, hvorfor så stresse rundt. Er det ikke bedre, at vi alle er hele mennesker, der mærker glæden, kærligheden og nærværet i vores indre. At have følelse af sammenhold i familien eller med hvem, du vælger at holde jul med. Hvorfor er det så vigtigt, at du stresser rundt, for at gøre det hele perfekt? Er det ikke bedre at være frisk og udhvilet, når du skal være sammen med familien i julen?
Alt for mange mennesker lægger vægt på de ydre ting, som de tror, kan gøre dem lykkelige. Hvad betyder en dyr gave, en perfekt julemiddag og et rent hjem, hvis du går ned med stress? Er det ikke bedre, at tage det hele mere afslappet, at uddelegere tingene, at have mere nærvær og kærlighed og have en indre fred.
Hvis du stresser for meget rundt, er det ikke en glæde at holde jul – nærmere en belastning. Du risikerer at blive lagt ned med sygdom og en følelse af, at julen bare er noget der skal overstås. Hvorfor ikke tage en beslutning i din familie om, at det hele ikke behøver at være perfekt, at i alle hjælpes ad og at gaverne ikke behøver at være dyre og tit intetsigende, når du i stedet for kan sætte nærværet og kærligheden i højsædet.
Du vil i stedet for være frisk og udhvilet og julen vil blive hjerternes fest.
Du ønskes en rigtig glædelig og hjertevarm jul.