Hvor er det et fantastisk vejr i dag, solen skinner, fuglene pipper og det føles som om, foråret snart er på vej. Sådan er det i hvert fald at sidde på mit kontor/klinik og kigge ud Hvordan har du det med nydelse og taknemmelighed?

Jeg tænker her, at det er med at nyde hver dag og få det fulde udbytte ud af dagen. Jeg er taknemmelig for hver en lille ting der sker, som gør mig glad. Jeg ser det positive i det meste, selvom vi burde se det i alt, for sker der dårlige ting, er det måske fordi, der er noget vi skal lære af det.

Jeg ved det er en udfordring at være positiv hele tiden, det er heller ikke meningen, men sker der noget, som slår dig ud eller får du nogle følelser op, som du helst er fri for, så er det en god ide, at gå ind og spørge dig selv, hvorfor reagerer jeg sådan. Måske ligger der en gammel historie i dit indre, som du skal slippe, som har frembragt de følelser du har nu – der er sket noget genkendeligt.

Dine følelser fortæller hvordan du har det og om der er noget, du skal ind og kigge på. Følelser popper tit op ud af det blå, men der er altid en årsag til, at du reagerer på den måde, som du gør. Har du tit negative følelser eller tanker, skulle du måske stoppe op og finde ud af, hvorfor du har det sådan.

Du skal ikke ligge låg på dem, men acceptere at du har dem og være i dem, måske slipper de eller også, skal du ind og lytte til dig selv, for at finde årsagen.

Når jeg starter med at skrive om nydelse og taknemmelighed, er det fordi, det er vigtigt at have fokus på disse ting – uanset hvor trist eller forvirrende det hele kan se ud. Har du fokus på disse ting, vil du få mere af det og det gør, at du har lettere ved at vende dit liv og din hverdag mod det, som du i virkeligheden går og længes efter. Der er altid et lys forude, selvom du går igennem nogle svære ting og dit liv ikke er, som du drømmer om 🙂

Det var lidt tanker fra mig på en dejlig dag. Nyd det og hav det fantastisk.