Hvordan ser din perfekte dag ud?

Hvordan ser din perfekte dag ud? Har du nogensinde tænkt på, hvordan din perfekte dag ville se ud, hvis du helt selv kunne bestemme? Det har jeg. Jeg har faktisk lavet en beskrivelse af min perfekte dag samt lavet et visionboard af denne dag, for det er vigtigt for mig, at kunne visualisere, hvad det er jeg drømmer om.

Når jeg kommer ind på dette emne i dag, er det fordi det er vigtigt at drømme, at have noget at arbejde hen i mod. Har du det også sådan, eller er det noget du slet ikke har tænkt på, for hvordan kan det lade sig gøre, at dine drømme går i opfyldelse. Som jeg ser det, kan alt lade sig gøre, men ved du ikke, hvor du gerne vil hen – kommer du der slet ikke.

Når du har lavet dig nogle mål, eller som jeg en beskrivelse af min perfekte dag, er det for at have et pejlemærke af det du ønsker. Fokuserer du på dine mål, og sørger for at kunne føle dem, for de skal komme fra hjertet, vil du opnå dem. Mærker du, der er noget der blokerer, gå ind og arbejd med det eller ændre dit mål, for måske kommer det ikke fra dit hjerte.

Jeg kunne skrive meget omkring dette, men jeg vil godt vise dig, hvordan min perfekte dag ser ud, som jeg ser den nu. Jeg ved at tingene kan ændre sig, derfor korrigerer jeg den engang i mellem.

Min perfekte dag ser sådan ud:

Klokken er syv og jeg slår øjnene op, mærker i hele min fantastiske krop at dagen i dag er fyldt med Universets overflod på alle områder. Jeg glæder mig til denne dag, tænker på hvor taknemmelig og lykkelig jeg er. Jeg har det i mit liv, som jeg altid har gået og drømt om. Et liv med masser af kærlighed, glæde, leg og latter, en familie som jeg elsker og som elsker og accepterer mig, en stor succes i min virksomhed, hvor jeg er en efterspurgt underviser, foredragsholder og mentor samt mit helt fantastiske hus, hvor jeg elsker at bo og at have min virksomhed. Jeg har alt hvad jeg drømmer om, føler mig ovenud lykkelig, har en fred og ro i mit indre og føler dybt i mit hjerte, at jeg er kommet hjem på alle områder af mit liv.

Det er nu tid til at stå op, Dennis vågner og giver mig et kærligt knus. Vi har et inspirerende og kærligt forhold til hinanden, og er hinandens rigtig gode sparringspartnere. En helt fantastisk følelse. Jeg starter dagen med at meditere og dyrke yoga, hvor jeg mærker og lytter til mig selv og universet. Jeg føler kærlighed, glæde og taknemmelighed, men også en stor dybde og rummelighed.

Jeg går ud i vores lækre køkken/alrum og tilbereder et sundt morgenmåltid, som vi nyder på vores terrasse, hvor der er en dejlig krog med læ og sol om morgenen. Vi lytter til fuglefløjt, en stille spindende lyd fra Mischa og Bølle, desuden har vi en helt fantastisk blomsterduft fra de flotte blomster, vi har i vores store og ugenerte have. Vi planlægger i fællesskab vores dag og jeg føler, jeg er i den syvende himmel og at livet er fuldkomment fantastisk.

Efter morgenmaden tager jeg løbetøjet på og løber en dejlig tur i den fantastiske natur, der ligger lige uden for vores hus. Der er skov og vand, dyreliv og en helt usædvanlig ro, som jeg nyder på min tur, jeg har det virkelig som blommen i et æg – jeg elsker det – også fordi jeg ved, at jeg nærer min sunde, slanke krop og min sjæl på en helt fantastisk måde.

Jeg nyder mit velfortjente morgenbad i vores dejlige badeværelse. Så er det på tide at komme over i mit firma, som ligger for sig selv på grunden. Jeg glæder mig helt vildt til at undervise mine fantastiske kursister, som er ved at ankomme til en dejlig dag med god energi, kærlighed og nogle super redskaber, som de vil modtage. Jeg er passioneret for mit arbejde, og nyder virkelig at øse ud af min viden til mine kursister, hvad enten det er live eller online, som skal hjælpe dem til at transformere deres liv og helbred. Jeg er dybt taknemmelig, fordi jeg har mulighed for at give, hjælpe og støtte dem – og så elsker jeg at underviseJ

Efter en fantastisk givende dag med mine kursister, går jeg ned til vandet og slapper af samt lader dagens indtryk falde til ro. Jeg sidder og ser fuglene, svanerne, ænderne og alt det andet dyreliv der er, jeg falder fuldkommen ind i en fantastisk scene, hvor solen skimter i vandet og hvor der er fuldstændig ro – jeg føler virkelig, at jeg er et med alt der er, og at jeg har det fantastisk og føler kærligheden på alle måder. Jeg vender langsomt hjemad og ser frem til en dejlig aften hvor familien kommer og spiser – heldigvis skal jeg ikke selv lave maden, det har vi en fantastisk dame til, som kommer og gør rent og laver mad efter behov. Dennis og jeg nyder i stedet vores dejlige have med et glas champagne i hånden – livet er virkelig fantastisk. Vi snakker om vores indtryk fra dagen, jeg med mine kursister og Dennis med sine Asea møder. Dejligt med lidt tid med fred og ro til det.

Vores børn, sviger- og børnebørn er kommet, en rigtig dejlig fornemmelse. Vi har alle et godt og kærligt forhold til hinanden, vi nyder hinandens selskab og vi er tit sammen hos os eller hos dem. Vi nyder også at holde ferie sammen, gerne på vores dejlige ødegård i Sverige, som er ideel til ro, afslapning og kreativitet. Jeg er virkelig rørt og føler en dyb indre glæde over, at vi har det tætte og kærlige sammenhold.

Endnu en dejlig og hyggelig aften har nået sin ende, vi har hygget, snakket, spillet spil i vores store have, vi har grinet, krammet og har virkelig bare været sammen. Jeg er dybt taknemmelig over, at vi har dette fællesskab og denne kærlige tillid til hinanden. Dennis og jeg nyder en stille stund efter en dejlig aften, vi går en tur i vores have og glæder os over alt det, vi har opnået. Vi har det skønt og nyder hinandens selskab.

Jeg ligger i min seng, har svært ved at sove efter en fantastisk dag og aften. Tænker på hvor taknemmelig jeg er for alt i mit liv og for den hjælp, vejledning og inspiration jeg modtager af mine fantastiske hjælpere i universet. Jeg laver inspirerende kurser, foredrag, uddannelser samt er en fantastisk mentor. Desuden er jeg gået i gang med at skrive bøger mm. Mit selvværd og selvtillid er meget høj, jeg viser og udtrykker mig som mit sande selv, jeg elsker mig selv fuldstændig som den jeg er og jeg er fyldt med stor passion, fantastisk glæde og stor kærlighed til alt i mit liv. Jeg har stor overflod på alle områder af mit liv, jeg har mange fantastiske, kærlige og inspirerende venner, som jeg hygger, sparrer og har det sjovt med, jeg har et fantastisk familie sammenhold, jeg har et skønt hus med plads til det hele samt en dejlig ødegård i Sverige, hvor jeg slapper af, er kreativ og nyder freden. TAK fra mit hjerte. Falder i søvn med et smil på læben. Endnu en af mine fantastiske dage er levet og nydt med stor passion, glæde, fred, latter, kærlighed og masser af taknemmelighed. Sådan er det.TAK TAK TAK