I dag er det Valentins dag – og forøvrigt også min bryllupsdag 🙂 – så hvad er mere naturligt, end at snakke om kærlighed.

Kærlighed i aKærlighed er mange tinglle afskygninger er smukt, det er givende og det kan gøre en verden til forskel for dig, men også for dem, som du sender kærlighed til. Hvad er kærlighed? Kærlighed er mange ting. Det kan være kærlighed til din partner, dine børn, din familie og venner osv., men det kan også være kærlighed til dig selv.

Når du bruger kærlighed til at forløse en følelse med, vil du opleve at du hurtigt finder glæden igen. Når du ser på livet med kærlighedens øjne, vil du finde det smukt og givende. Du vil hurtigere opleve en varm følelse inden i dig. Du vil opleve mange givende ting i hverdagen, det kan være de første forårsblomstrer, solen, dyrene eller hvad du end har øje på.

Ser du på et andet menneske, som du møder på din vej – gennem kærlighedens øjne, vil du kunne se hvad denne person indeholder. Her mener jeg ikke kun det ydre, men hvad personen indeholder inderst inde. Der findes noget smukt i alle mennesker, det er måske skjult godt, men det er der.

Når du ser på dig selv, så prøv at se på, hvor fantastisk du egentlig er. Det kan godt være, at du slår dig selv i hovedet, fordi du ikke er tilfreds med dig selv – det kan være dit udseende, det kan være fordi du ikke føler dig god nok osv. Hvis du i stedet ser på dig selv med kærlighedens øjne, finder de ting ved dig, som du synes er smukt, vil du få et helt andet billede af dig selv.

Kærlighedens øjne vil gøre dit liv til noget fantastisk, et skridt ad gangen, men små skridt i den rigtige retning er vigtige. Du har fortjent kærlighed uanset hvem du er og giver du kærlighed ud, vil du få den mange gange igen 🙂

Hvordan har du det med kærligheden, hvad betyder den for dig?

Hav en dejlig dag.

Kærlighed er mange ting. Det kan være kærlighed til din partner, din familie, venner osv., men det kan også være kærlighed til dig selv. Kærlighed er noget der healer alt. Har du hele tiden dit fokus på kærlighed, vil du opleve at dit liv ændrer sig, at du ændrer dig.