Kunder udtaler

 

Jeanette Køhl Larsen

Jeg var en af de heldige vindere af en session hos Susanne. Det var en virkelig fantastisk oplevelse, og Susannes kyndige hænder og energi gav mig meget med hjem. Det var utroligt hvad jeg fik med. Tak for denne oplevelse og vi ses HELT sikkert igen. Af hjertet tak herfra

Gitte Preisler

Jeg har været til healing i dag hos Susanne, og det har været en fantastisk oplevelse. Susanne modtog mig imødekommende og med stor empati. Jeg har levet med stærke smerter de sidste 16 år, så jeg var meget spændt på selve healingen. Ville jeg kunne mærke noget? Det skal jeg lige love for at jeg kunne. 🙂 Susanne har virkelig nogle kraftfulde evner ud over det “sædvanlige”. Healingen var meget intens og ændrede karakter undervejs, som om jeg fik en indre massage i min krop. Det var utroligt afslappende og smertelindrende. Jeg har en rigtigt dejlig fornemmelse i min krop her flere timer efter healingen. Mine hofter har også mere bevægelighed efter behandlingen. Jeg må tage det med ro i dag, fordi min krop arbejder med alle de helende processer som er sat i gang. Susanne Ducinius har mine varmeste anbefalinger.

Charlotte Sommer

Kære Susanne

Jeg vil sige dig tusind tak for din mail – jeg har flere gange sat mig for at skrive til dig, men hver gang jeg læser indholdet, synes jeg ikke, at jeg har ord for at beskrive, hvor stor en positiv indflydelse du er i min proces. Du er et fantastisk menneske, og jeg sender mange kærlige tanker til dig.

Og ja, jeg vender tilbage til dig, når tid er 🙂

Tina – ingeniør

Hos Susanne har jeg følt mig TRYG, hun mødte mig lige DER hvor jeg var!  Susanne er et ubeskriveligt dejligt menneske! Hun gjorde det  LET  for mig at åbne op og fortælle om de ting som er / var svære for mig.  Der var INGEN  ”du skulle da have gjort sådan ” , kun accept og konstruktiv vejledning !  Susanne er en DYGTIG coach, hun har STOR erfaring om livet,  som hun deler på en flot og indlevende måde – JEG var altid i fokus!!! Der ud over kan Susanne nogen ting  – alternativt  – OG de virker, det må jeg erkende   TAK til dig Susanne –  jeg kommer tilbage !!! Er vist blevet lidt ”Susanneaholic”

Tommy – selvstændig

Jeg har været hos Susanne ad 3 omgange. Jeg er lidt forbeholden overfor healing og vil altid være det, men omvendt er metoden lidt ligegyldig bare opgaven/problemet løses.
Kvinder er generelt følelsesorienterede og mænd mere til løsninger. Susanne er god til at lytte og afdække præcist, hvad netop du ønsker at få løst op for, så du på sigt (ja allerede fra i dag) kan fungere bedre.
Samtalen før selve “healingen” fik jeg nok mest ud af. Bare at sidde uformelt og snakke med Susanne er rigtig rart. Hun er virkelig nærværende og har let ved at forstå din situation, hvad enten det er et problem der skal løses eller du vil ha lagt en overordnet plan for dit liv, så du kan bruge din tid på at leve livet og ikke sidde og gruble….