Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/susanneducinius.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Kurser og workshops mm

Jeg afholder løbende kurser og workshops med teknikker og redskaber, du kan bruge til at få mere glæde og flow i dit liv. Du får nogle redskaber du selv kan bruge til at arbejde med underbevidstheden og de negative følelser og overbevisninger, som du har.

Mine kurser og workshops er til dig, der ønsker at skabe forandring i dit liv – at lære dig selv at kende og at tage små eller store skridt på rejsen ind i dig, så du kan slippe alt det overflødige, som bremser din glæde, kærlighed, opnåelse af mål osv.

Lige nu udbyder jeg flg. workshops:

workshop med inspiration fra “the healing code”, som er et fantastisk redskab, der kan heale din stress og negative overbevisninger ved roden – du kan læse mere om den her.

workshop hvor du lærer at tage de første skridt, til at lære dig selv at kende. Hvad der gemmer sig i dit indre, hvordan tanker og følelser har stor betydning for den du er og hvordan du har det. Jeg vil vise dig noget af den vej, jeg selv er gået. Desuden vil du få forskellige effektive redskaber, som du lærer at bruge til at frigøre mere glæde og flow i dit liv. Du kan læse mere om workshoppen her.

home

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og du vil modtage et gratis mini kursus på 3 moduler, hvor du lærer at skabe forandring i dit liv.