Hvad er det der gør, at du ikke når dine mål?

Et mål er en underlig størrelse, fordi hvad er et mål? Det kan være noget du ønsker dig fysisk, måske en bil eller en vis indtjening. Det kan også være nogle følelser, som f.eks. tryghed eller frihed.

Jeg ved, det er meget almindeligt, at du skriver 10 eller 20 ting ned, som du godt vil have. Jeg har selv gjort det mange gange og alligevel er det ikke lykkedes i den grad, som jeg forventede. Det er der en årsag til, for når du ønsker dig en fysisk ting, er det bare endnu en ting, som du sikkert ønsker dig helt vildt. Men hvad giver det dig, at få dit ønske opfyldt? Du skal ind og have dine følelser med, det er meget vigtigt for et godt resultat.

Lad mig tage et eksempel, det kan være en bestemt indtjening. Du er lige startet op og skal sætte dit mål, det kan være du vil have en indtjening på 10.000 kr. pr. måned – måske inden for de næste 3 måneder, afhængig af hvor mange timer, du arbejder om ugen. Du skal derefter ind og sætte ord på de følelser, de 10.000 kr. om måneden vil give dig. Se for dig, at du nu har din indtjening, hvad føler du, når du står med dem i hånden?

Det kan være glæde, yes du gjorde eller en følelse af tilfredshed, for nu er du i gang. Hvad hvis du går endnu dybere i dine følelser, hvad føler du så? Det er de dybeste følelser du skal have fat på, hvis du virkelig vil nå dine mål på en effektiv måde. De dybeste følelser kan være en følelse af frihed til selv at bestemme, det kan være af kærlighed til din familie og det kan være mange andre ting. Når du fokuserer på dine dybeste følelser, når du vil opnå et mål, vil det være lettere for dig at opnå 🙂

Du kan stadig ønske dig bilen eller huset, men de dybeste følelser skal med og det skal det også i dit hvorfor, som jo også er vigtigt at finde ud af. Sætter du ikke dine følelser på, vil det kræve et mere hårdt knoklearbejde at opnå, for selvfølgelig kan du godt opnå det uden følelser. Men hvorfor ikke “work smarter, not harder” 🙂

God fornøjelse med dine mål.