Hvem er jeg og hvorfor stiller jeg mig til rådighed?

Hvem er jeg og hvorfor stiller jeg mig til rådighed? Hvis du f.eks. tvivler på dig selv, hvad opnår du så – ingenting. Det er konsekvenserne ved at tvivle, men også ved at give slip på ansvaret for dig selv og dit virke, hvad enten du laver. Går du helt bagom dansen uden at gøre noget, der vil give dig det liv, du går og drømmer om, vil du stadig være der hvor du er nu – uden at komme videre. Er det sådan, du har det og er det sådan, du ønsker dit liv fremover? Det kan jeg hjælpe dig med.

Jeg ved, hvad jeg snakker om, for jeg har hele livet tvivlet på mig selv, følte mig ikke god nok og ville egentlig bare være usynlig, for der var ingen, der skulle få øje på mig. Jeg gjorde, hvad jeg kunne for at passe ind i den kasse, som mine forældre, familie og venner mm forventede af mig. Det vil sige, jeg har båret en maske hele mit liv, for at indordne mig under andre. Det holder jo ikke i længden, hvad jeg også finder ud af og gør oprør.

Det er lidt ilde set, for jeg skal jo leve op til de andres forventninger, men hvad med mine egne forventninger og det jeg ønsker mig for mit liv, det kan ikke ignoreres mere. Jeg begyndte at gå mine egne veje, efter jeg tog en bankuddannelse og var fastansat i erhverv inden for finansverdenens forskellige områder. Jeg blev selvstændig inden for forskellige brancher – både den traditionelle, men også network marketing branchen, som jeg finder fantastisk.

Jeg elsker at være selvstændig og har haft en bar i Spanien, to fitness centre, slankeklinikker samt klinik med selvudvikling. Jeg nød at være selvstændig, men syntes samtidig det var lidt besværligt med faste åbningstider og at have mange ansatte, som vi havde da, vi havde fitnesscentre. Jeg har det bedre som en fri fugl, der arbejder hvornår og med hvem, jeg har lyst til. Desuden var der mange faste udgifter samt mange opstartsomkostninger, som selvstændig i et traditionelt erhverv.

Jeg gik i gang med network marketing i 1994 og jeg havde en fest, selvom jeg ikke anede, hvad jeg gik ind til. Jeg syntes, det var sjovt og jeg mødte mange fantastiske mennesker i min dagligdag. Jeg nød samværet i netværket og vores ture sammen og selvom, jeg arbejdede meget føltes det ikke sådan. Desværre var firmaet ikke i stand til at overleve og min forretning røg, rigtig ærgerligt men jeg havde fået smag for den måde at arbejde på. Jeg har lige siden været on/off i network marketing i forskellige firmaer, samtidig med at jeg uddannede mig inden for personlig udvikling og arbejdede inden for det felt.

Selvom jeg kom igennem en personlig udvikling, da jeg gik ind i network marketing, begyndte jeg at videreuddanne mig og kom igennem en stor personlig transformation. Jeg lærte, hvor vigtigt det er at se indad og finde ud af, hvad der ligger i underbevidstheden, men også hvad tanker og følelser gør ved vores liv. Det er et spændende område at arbejde med og er noget, jeg elsker at lære fra mig, samtidig har det stor betydning for, hvordan du har det og hvad du opnår.

Jeg har haft svært ved at vælge, hvilken vej jeg ville gå. Jeg elsker network marketing branchen, selvom der er mange brodne kar der – både firmaer, men absolut også personer der lover guld og grønne skove, men ikke står parat med en hjælpende hånd, hvis der er behov for det. Jeg har set lidt af hvert i min tid inden for denne branche, derfor ved jeg også, hvad jeg skal være opmærksom på. Der er brodne kar i alle brancher, men der er absolut også mange fantastiske firmaer og mennesker, der er i network marketing branchen.

Personlig udvikling er en stor del af at være selvstændig – også i network marketing, derfor har jeg valgt at slå de to brancher sammen og stille mig til rådighed. Min intention er, at dit fulde potentiale udvikles, men også at din network forretning blomstrer på den måde, som du ønsker det – så længe det er ud fra hjertet og med kærlighed til produktet, firmaet og måden af arbejde på. En transformation af network marketing branchen vil være fantastisk, for det er en branche, som alle kan få succes i, hvis det er det du vælger og tager de skridt, der skal til.

home