Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/susanneducinius.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Vores samarbejde er vigtigt.

 

Når du kommer til en session,

skal du forstå, at selve sessionen er et tæt samarbejde mellem os. Du skal være åben og modtagelig, for det der kommer og jeg skal guide dig i din proces. Selve sessionen vil som regel forløbe med en god snak omkring dig og hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg vil fortælle dig lidt omkring hvordan jeg arbejder, men også hvorfor jeg gør, som jeg gør.

Det vil blive en samtale,

som vil give dig baggrunden for min behandling, men som også vil give dig den tryghed og tillid der skal til, for at behandlingen vil blive en succes for dig.

Du vil komme op på min briks og slappe af,

mens jeg arbejsådan arbejder jegder med dig. Det gør jeg i tæt samarbejde med min intuition og det din krop fortæller mig, du har behov for. Du vil måske opleve at mærke en varme eller kulde undervejs, men også en dejlig følelse af afslappethed. Energierne jeg går ind og arbejder med, vil sørge for at du får den mest optimale healing, samtidig med at du vil få input til, hvad der arbejdes med. Når jeg arbejder med healingen, vil det gøre din krop opmærksom på de blokeringer og smerter, som der skal fjernes. Meget vil blive opløst i selve healingen og noget vil du selv skulle færdiggøre, fordi din bevidsthed skal være med.

Efter behandlingen vil vi tage en snak om,

hvad du selv fornemmede og du vil blive gjort opmærksom på, hvilke udfordringer der kræver, at du selv tager ansvar for. Det er altid sådan, at når der bliver opløst blokeringer og smerter mm, vil de være væk, men hvis du går ind i de vaner eller negative tanker, som det vedrører, vil du kunne få dem implementeret igen. Derfor vil du få redskaber tilpasset dig, for at imødegå dette.

Når du går herfra, vil du have et dejligt velvære

– måske være en smule træt. Det er vigtigt at du får drukket en del vand og hvis du har mulighed for det, at slappe lidt af bagefter. Det er meget individuelt hvordan det mærkes, men vær opmærksom på hvad der sker.

 

home