Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/susanneducinius.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Giv slip på dit indre og skab forandring

 

Din indre rejse er noget stort og noget smukt,

men det kræver også at du føler dig parat til at gå vejen. Du kan vælge at tage den i små skridt ad gangen, men du kan også gå meget dybt med det samme. Det er fuldkommen op til dig.

Når du skal møde din indre kraft,

er der forskellige blokeringer og overbevisninger, der skal af vejen først. Dine tanker og dine følelser skaber dit liv, og da du som barn tager alt hvad du hører og oplever ind i dine celler og i din underbevidsthed, vil de skabe dit liv fremadrettet. Det gør, at du til tider agerer med et barns bevidsthed og det er ikke altid optimalt – især som voksen.

sessioner1Heldigvis kan du gøre noget ved det,

der skal renses ud og du skal gøres bevidst omkring, hvad det er der hindrer dig i, at mærke dig selv og vise hvem du er. Har du først fået renset ud, vil du have lettere ved at skabe dit liv og de følelser, som du ønsker.

Når du kommer til mig,

vil jeg guide dig igennem processen og bruge de redskaber, som jeg mener, vil være de ideelle for dig. Du vil kunne mærke en forskel meget hurtigt, og du vil lære at bruge flere af redskaberne på dig selv, for at optimere din proces mellem sessionerne. Det er vigtigt at du tager opgaven seriøst, derved vil du få et hurtigere og bedre resultat.

Mine redskaber er mange,

men alle er med udgangspunkt i hjerteenergien – dvs. at du skal have dine følelser med, det er mest effektivt. Jeg arbejder i tæt samspil med min intuition og universet. Jeg bruger som regel disse – alt afhængig af, hvad du har brug for:

sessioner2Healing,

som bl.a. hjælper til at optimere din krop, at opløse følelser og overbevisninger og til at du hurtigt får bevidsthed omkring det, du skal arbejde med. Føles dejligt behageligt at blive healet.

Intuitiv tapping,

som er en direkte indgang til din underbevidsthed, hvor blokeringer og overbevisninger ligger. Kroppen giver svaret, hvis du banker let på nogle punkter i dit ansigt.

Energetiske redskaber,

hvor du arbejder med visualisering, for at optimere din krop og fjerne f.eks. negative tanker og følelser.

Inspiration fra healing code,

hvor du arbejder med fire punkter i ansigtet, for at finde den dybe årsag til dine negative følelser eller smerter. Når årsagen er fundet, sætter du en ny følelse eller overbevisning ind i stedet for.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig

med at skabe den forandring, som du ønsker. Selvom du måske føler dig usikker på, hvad der skal ske, vil jeg sørge for, at du hurtigt bliver tryg i processen.

home