Tager du ansvar for dit virke?

Jeg har været selvstændig i mange år, både i traditionel virksomhed og i network marketing branchen. Jeg har set lidt af hvert, blandt andet, at fungerer det ikke som du ønsker det, er det let at ligge ansvaret over på en anden. Det er jo aldrig din egen skyld 😉

Jeg ved det er lidt provokerende at skrive sådan, men førend du lukker ned eller begynder at overfalde mig, så læs videre hvad jeg mener med det 🙂 Jeg er ikke ude på at sige, at du ikke er god nok eller at omstændighederne omkring dig ingen indflydelse har, for selvfølgelig vil du blive påvirket af livet, af dem du omgiver dig med og arbejder sammen med, det er ganske naturligt.

Det jeg mener er, at du må tage ansvar, hvis noget går skævt i din forretning. Du er måske gået i stå og har svært ved at komme videre. Der skal du standse op og finde ud af, hvad årsagen er til det. Det kan være din passion er forsvundet, måske fordi du ikke føler, at du får den hjælp af din sponsor, som du havde forventet. Det kan også være, at du har svært ved at forholde dig til de produkter eller ydelser, som du markedsfører, måske firmaet ikke er det rigtige. Der kan være rigtig mange forklaringer på, hvad årsagen er til at din forretning ikke kører, som du havde forventet.

Find ud af hvad det drejer sig om, tag en god snak med din sponsor, for måske at lægge en ny plan, hvis det er det, der skal til. Du skal også kigge indad, har du handlet på de ting, du har fået at vide af din sponsor? Har du sat dig ind i forretningsmodellen og produkterne, så du ved, hvad du har med at gøre? Har du nogle blokeringer, noget du ikke tør eller er forretningen bare ikke dig?

Du skal gøre op med dig selv, hvad det hele handler om. Du skal være ærlig over for dig selv, har du hjertet med eller er du gået i gang med forretningen og firmaet, fordi du fik at vide, at du hurtigt kunne blive rig eller fordi du gjorde en ven en tjeneste?

At arbejde med network marketing er en livsstil, hvor alle har lige store muligheder for at hjælpe andre mennesker, samtidig med at de tjener penge. Det er dig, der skal tage ansvaret for, at du får den succes, som du håber på, men også at tage ansvar for, at du stopper op og mærker ind i dig selv, hvis det ikke går som du ønsker. Du skal handle på det, du mærker er det rigtige for dig, men også få kigget på de blokeringer du har i din underbevidsthed, som tit blokerer for de handlinger som er nødvendige for succes.

Tag nu ansvar for dig selv og din forretning, du vil ikke fortryde det. Den kan give dig så meget, både frihed, god økonomi, fantastiske venskaber og skønne rejser. Er firmaet ikke det rigtige, så skift til et andet, hvor dit værdisæt matcher.

Du må have en fantastisk dag og god vind i sejlene