IMG_6021m Endelig er jeg i luften – det føles fantastisk, men også en smule nervepirrende. Kender du det, at du har villet noget i lang tid, du har arbejdet intensivt med det og pludselig er du der, men tør du? Det er sådan jeg har det lige nu, det er mit hjertebarn endelig, at få mulighed for at arbejde med det jeg rigtig gerne vil. Alene det at finde min dybe passion, har været en lang rejse med masser af omveje, men nu er jeg her og det giver mig en følelse af glæde og begejstring. Det er nu jeg skal vise hvem jeg er og hvad jeg kan, det giver også sommerfugle i maven – for er jeg nu god nok? Hvad siger min familie og venner til det, hvad siger dem jeg kommer i berøring med?

Jeg er sikker på at du kender følelsen af, ikke føle dig god nok og ikke turde gøre det du brænder for. Eller har du det som jeg har haft det i mange år, at du tilpasser dig dine omgivelser, selvom du inderst inde gerne vil noget andet? Det er ligesom at tage en maske på, for du vil jo gerne føle, du er en del af fællesskabet. Det føltes hårdt ind i mellem, men jeg turde ikke bryde ud, for var jeg god nok til at vise hvem, jeg virkelig var?

At stikke næsen frem er et valg, jeg nu har gjort og det føles rigtig godt – i hvert fald indtil nu. Jeg ved, jeg er god til det jeg laver, jeg har også arbejdet rigtig meget med, at komme så langt som jeg er, samt at have tillid til at jeg kan det, jeg vil. Ok jeg kan da stadig være i tvivl, kan jeg nu hjælpe dem der kommer, men lige så snart jeg er i gang, forsvinder tvivlen og jeg gør det jeg brænder for – at hjælpe andre mennesker. Du ved, det er de to stemmer, vi har inde i vores hoved, den ene siger – du må da endelig ikke tro, at du kan klare dette, og den anden siger – du har ekspertisen, så stol på dig selv. Jeg vælger at lytte til den sidste stemme, hvem vælger du at lytte til?

Livet er noget fantastisk, hvis du tør give slip og have tillid. Tro på dig selv og du kan gøre dit liv til lige præcist det du ønsker, det er ikke så svært, som du umiddelbar tror, det kræver ændring af fokus til det du gerne vil have og også vedholdenhed. Du skal også slippe noget af alt det gamle, du har i bagagen – og her mener jeg de gamle historier du går og fortæller dig selv. Du er nemlig god nok, lige præcist som den du er, uanset hvad du selv tror og hvad andre mener om dig.

Hvad kan du gøre for, at du kommer til at føle dig god nok? Der er forskellige måder at gøre det på, jeg har en hel del effektive redskaber i min værktøjskasse, som jeg tilpasser den, der kommer til mig. Hvorfor ikke starte med det samme. Du får lige en meget enkel øvelse: når du begynder at høre den stemme, der siger at du ikke er god nok, forestil dig så for dit indre blik, at du har en stor sort ballon, som du putter ”øglestemmen” som jeg kalder den, op i – gør det gerne af flere gange indtil du mærker et skift i dine følelser. Når du mærker skiftet, lukker du ballonen godt til og kaster den op i universet, hvor den bliver transformeret til lys og kærlighed. Alt foregår for dit indre blik.

Fantastisk at have skrevet min første blog, og være gået i luften med min nye webside og mit nye forløb. Det føles rigtig godt. Jeg er glad for, at jeg nu endelig tog det store spring, tiden må vise hvad der sker, men uanset hvad – så er det, det hele værd. Følelsen af glæde og passion, at jeg er stolt af mig selv og den jeg er, hvor er livet dog fantastisk. Hvad med dig – vil du også føle sådan?

Er det nu du vil skifte fokus og have tillid til, at du er god nok som du er, så kig ind på https://susanneducinius.dk/forloeb/ – her kan du læse om mit nye fantastiske forløb, som jeg er sikker på, kan gøre en stor forskel for dig. Der er en rigtig god intropris på det lige nu.