vil du gøre kur til dig selvFed overskrift synes du ikke? Den skal ikke tages bogstaveligt, for det hele handler om – hvordan har du det med dig selv? Synes du, at du er en fantastisk person, der udstråler kærlighed, glæde, passion eller fred? Eller ser du dig selv med negative briller, fordi du ikke lige synes, at du er noget særligt – faktisk ganske almindelig.

Er du som de fleste andre, så ser du negativt på dig selv, du synes måske ikke du er god nok, ser ikke godt nok ud og er slet ikke så klog eller spændende som andre. Men hvorfor vil du ligne alle de andre, er det ikke mere fantastisk at være dig, lige præcis som du er og som du ser ud?

Du skal elske og værdsætte dig selv, som den fantastiske person du er. Det har ikke noget at gøre med dit udseende, men med din udstråling. Elsker og værdsætter du dig selv, får du en udstråling, der siger spar to til alt andet. Du vil få opmærksomhed, du vil hvile i dig selv og du vil være svær at slå ud, hvis der skulle komme krusninger på vandet.

Når du har svært ved at elske og værdsætte dig selv, kan det skyldes, at du har været udsat for mobning, afvisninger eller fået at vide, at du ikke er god nok. Alt sammen noget der har gjort, at du har dannet overbevisninger, som giver dig et negativt syn på dig selv.

Hvordan lærer du at elske og værdsætte dig selv?

Der er mange måder at gøre det på. For det første kan du betragte dig selv. Hvad er det, du lide ved dig selv, det kan f.eks. være dine øjne, det kan også være, at du er hjælpsom over for andre, at du er god til at synge osv. Skriv det hele ned, hver en lille bitte ting – og ja der er sikkert mange ting, som du kan lide ved dig selv, men som du finder naturligt og ikke lægger mærke til i det daglige. Skriv det hele ned og fokuser på hver enkelt ting, mærk efter hvad gør det ved dig. Får du ikke en dejlig følelse?

Du kan også give slip på dine gamle historier og overbevisninger, det vil gøre underværker for dig. Det mest effektive vil være, at du skal ind og arbejde med underbevidstheden – og her findes bla. redskaberne EFT og healing code. En god gang healing, vil heller ikke være af vejen – og her har jeg mit forløb ”find dit indre smil frem”

Nogle gode morgenritualer vil heller ikke være af vejen, skriv til mig så kan du få en lille video med nogle gode øvelser, du kan lave efter behov.

Hav det helt fantastisk til vi ”ses” på bloggen igen.